MAQUINÀRIA

INJECCIÓ DE PLÀSTIC

Disposem d'una àmplia i avançada gamma de maquinària d'injecció de plàstic, que ens permet adaptar-nos a les necessitats específiques de cada projecte i garantir productes d'alta qualitat. Les nostres màquines ofereixen una gran versatilitat en la producció, permetent-nos treballar amb motlles de diferents mides i capacitats d'injecció per manejar una àmplia varietat de materials i formes.

Capacitats

Les capacitats van des de 100 TN fins a 488 TN. Podem treballar amb motlles de diverses mides, des de 250 mm fins a 810 mm, i la capacitat d'injecció varia des de 180 gr fins a 1.990 gr. Aquesta versatilitat ens permet produir peces de diferents dimensions i complexitats. Aquí podràs veure totes les especificacions detallades.

Robots

Utilitzem tecnologia avançada amb robots automatitzats. Aquests robots augmenten l'eficiència i la precisió del procés de producció, permetent una manipulació precisa i consistent de les peces. Això ens assegura una producció més ràpida i amb menys marge d'error, oferint productes finals d'alta qualitat.

Control de Qualitat

Implementem sistemes de control de qualitat rigorosos en cada etapa del procés de producció. Utilitzem tecnologia avançada per assegurar que cada peça compleixi amb els estàndards més alts. Els nostres processos de control de qualitat ens permeten detectar i corregir qualsevol desviació, garantint així uns productes d'excel·lent qualitat.