SERVEIS

SECTORS D’ESPECIALITZACIÓ

Ens hem especialitzat en àrees clau on la injecció de plàstics juga un paper fonamental


A PROINPLAS, oferim una àmplia gamma de serveis en la injecció de plàstics, adaptant-nos a les necessitats específiques dels nostres clients. Proporcionem solucions de plàstic d'alta qualitat que combinen durabilitat, rendiment i estètica. La nostra experiència i tecnologia ens permeten garantir productes innovadors i fiables, assegurant sempre la màxima satisfacció dels nostres clients.

Automoció

Components de plàstic d'alta qualitat per a la indústria automobilística que compleixen tots els estàndards.

Ventilació

Peces específiques per a sistemes de ventilació, optimitzant el seu rendiment i durabilitat.

Elèctric

Parts i components per a dispositius i sistemes elèctrics, garantint la màxima eficiència i seguretat.

Mobiliari

Solucions innovadores en components de plàstic per al sector del mobiliari, combinant estètica i funcionalitat.

MALETES PERSONALITZADES

A PROINPLAS, oferim maletes personalitzades de gran resistència, fabricades amb polipropilè de la més alta qualitat. Les nostres maletes estan dissenyades per adaptar-se a les necessitats específiques de cada client, combinant funcionalitat, durabilitat i estètica. Gràcies a les múltiples opcions de personalització, cada maleta es pot adaptar perfectament a la imatge corporativa i les preferències de cada empresa.

Gamma de Colors

​Maletes completament personalitzables, permetent triar entre una àmplia gamma de colors per adaptar-se a qualsevol imatge corporativa.

Disseny Personalitzat

Oferim la possibilitat de crear qualsevol disseny. Això garanteix que cada peça sigui única i reflecteixi fidelment la identitat visual del client.

Inserció de Logotip

Les maletes permeten l'opció d'inserir el logotip del client en format gravat, reforçant la identitat de marca amb un disseny distintiu i professional.